Window profiles - FO

  • Наменети се пред се за изведба на украсни оквири околу прозорци за горни и вертикални страници. До колку се бара поголема ширина на профилот лесно може да се изработи таков профил со барана димензија. или со употреба на два профила

 

Inquiry (Order)
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.