Sub-windows profiles - FP

  • Наменети се за изведба на долна страна на прозорско окно. Обично завршуваат на двете страни во облик на самиот профил. Профилот се монтира како самостоен или испод мермерни плочи.

 

Inquiry (Order)
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.