Фрагмат Мак има потреба од работници за во производство од Кумановскиот регион.

Контактирајте не на моб.: +389 70 381 976 (08h - 15h понеделник-петок)

Контакт лице Јордан


или испратете апликација

Накратко напишете го Вашето работно искуство.
7 + 4 =
Анти спам заштита