KONDOR Al 4

 • во согласност со EN 13707, EN 13969 тип Т
 • маса: 3.6 kg/m2
 • флексибилност до: -5°C / 120°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 200 N
 • издолжување до кинење: > 3%
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  7 + 11 =
  Анти спам заштита