IZOSELF AL PLUS

Самолеплив битуменски еластомер е заштитен на врвот со алуминиумска фолија а на дното на Siliconized PE фолија за бариера во системоти на рамни покриви

 • Во согласност со SIST EN 13.970 и SIST 1031
 • дебелина: 1.2 mm
 • флексибилност до: -30°C / 80°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: >400 N / >300 N
 • издолжување до кинење: >2 %
 • ролна: 20 m2
  Прашање (Нарачка)
  1 + 8 =
  Анти спам заштита