IZOELAST P-4 M

 • во согласност со U.M3.300, U.M3.304
 • дебелина: 4 mm
 • флексибилност до: -25°C / 110°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 800 N
 • издолжување до кинење: > 40%
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  1 + 0 =
  Анти спам заштита