IZOSELF AL PLUS

 • në sipas me SIST EN 13.970 dhe SIST 1031
 • trashësia: 1.2 mm
 • fleksibilitet në: -30°C / 80°C
 • thyer forca gjatësore / tërthor: >400 N / >300 N
 • zgjatim në pushim: >2 %
 • rulon: 20 m2
  Hetim (Order)
  1 + 12 =
  Anti Spam Mbrojtja