KONDORFLEX Al 4

 • во согласност со EN 13707, EN 13969 тип Т
 • маса: 3.6 kg/m2
 • флексибилност до: -20°C / 100°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 200 N
 • издолжување до кинење: > 3%
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  2 + 4 =
  Анти спам заштита