IZOSELF P-3

Самолеплива еластомер битуменска лента

 • инсталација без заварување
 • во согласност со EN 13707 и EN 13969 тип А
 • дебелина: 2.7 mm
 • флексибилност до: -20°C / 80°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 500 N / >400 N
 • издолжување до кинење: > 30 %
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  4 + 12 =
  Анти спам заштита