IZOTEKT T-4

 • во согласност со EN 13707, EN 13969 тип Т
 • дебелина: 3.6 mm
 • флексибилност до: -10°C / 120°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 900 N / > 800 N
 • издолжување до кинење: > 2%
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  1 + 10 =
  Анти спам заштита