KONDORFLEX P-5

 • во согласност со EN 13707, EN 13969 тип Т
 • маса: 4.8 kg/m2
 • флексибилност до: -20°C / 100°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 550 N / > 300 N
 • издолжување до кинење: > 30%
 • ролна: 7.5 m2
  Прашање (Нарачка)
  3 + 0 =
  Анти спам заштита