IZOTEKT P-5 M

 • во согласност со U.M3.300, U.M3.304
 • дебелина: 5 mm
 • флексибилност до: -10°C / 130°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 800 N
 • издолжување до кинење: > 40%
 • ролна: 7.5 m2
  Прашање (Нарачка)
  5 + 8 =
  Анти спам заштита