EPS KUGLICI

- топлотна проводливост (λD) W/mK
0,039 до 0,045
- гранулација
2 mm - 8 mm
- пакување
вреќи од 50, 250 и 500 l
Прашање (Нарачка)
2 + 16 =
Анти спам заштита