ЕКО БИТУЛИТ

 • Еластомер битуменски премаз на база на вода
 • Претходни слој со битуменски ленти
 • Во согласност со EN 13808
 • Отпорност на температура од -5 ° C до 70 ° C
 • Пакување: во пластични канти од 4.5 kg и 9 kg
  Прашање (Нарачка)
  9 + 2 =
  Анти спам заштита